Onze plek

Welkom in Vrijplaats Zinspeling

Bij Zinspeling komen, is verwelkomd worden in de Vrijplaats van Arno en Griet. Het is omringd zijn door talloze planten, dieren en enkele mensen die samen een plek bewonen. Het is ontdekken hoe eenvoud ook goed kan zijn. Hoe gastvrijheid voelt.  Het is ervaren hoe de natuur ons beetje bij beetje vastpakt, inpakt, uitpakt. Samen wijzer worden lukt hier bijna altijd.


"In een vrijplaats hoef je niet te weten. Geen groot gelijk te hebben. Je mag zoeken en ontdekken. In de vrijplaats groeit wijsheid zachtjesaan."  


  • Geen beter startpunt voor een coaching of consultatie dan de vrijplaats. Mensen met loopbaanvragen, leiderschaps-kwesties of organisatievraagstukken zijn van harte welkom thuis. Voor een kop koffie, een babbel en een wandeling in het Haspengouws-Kempens landschap. Alleen of met een vriend of collega.
  • We houden van kleine groepen, zodat we met z'n allen volop kansen krijgen om in gezelschap thuis te komen en ons verbonden te voelen met elkaar. Onze vrijplaats-groepen zijn nooit groter dan acht deelnemers. Ons Vlierhuis, een eenvoudige workshopruimte, nodigt haar gasten uit om gewoon zichzelf te zijn.
  • Gelegen in landbouwgebied, vertrekken van bij ons tal van wandelkansen. Langs velden, natuurgebieden en water. In de cadans van het stappen zakt de wijsheid dieper.


In elke ontmoeting, vorming of ogenblik van samenwerken spreekt de plek mee. Met de taal van schoonheid, de vibratie van het natuurlijke leven en het geschenk van eindeloze metaforen. Een Vrijplaats verwelkomt je, en dat voel je.  


Kom eens af. Voor een ontmoeting, een goed gesprek, een reis naar inzicht en uitzicht. 

Zinspeling

Website en tekst door Griet.
Fotografie van Rudi Kumpen, Arno en Griet.
Izanne De Waal tekende.

Meer weten?