Onze plek

Welkom in Vrijplaats Zinspeling

Bij Zinspeling komen, is verwelkomd worden in de Vrijplaats van Arno en Griet. Het is omringd zijn door talloze planten, dieren en enkele mensen die samen een plek bewonen. Het is ontdekken hoe eenvoud ook goed kan zijn. Hoe gastvrijheid voelt. Het is ervaren hoe de natuur ons beetje bij beetje vastpakt, inpakt, uitpakt. Samen wijzer worden lukt hier bijna altijd.


"In de vrijplaats hoef je niet te weten. Geen groot gelijk te hebben. Je mag zoeken en ontdekken. In de vrijplaats groeit wijsheid zachtjesaan."  

Vrijplaats kwaliteiten

In elke ontmoeting, vorming of ogenblik van samenwerken spreekt de plek mee. Met de taal van schoonheid, de vibratie van het natuurlijke leven en het geschenk van eindeloze metaforen. Een Vrijplaats verwelkomt je, en dat voel je. De buitenruimte is er net zo belangrijk als de binnenruimte. De ramen gaan open zodra het kan. Gasten trekken de natuur in als het weer een beetje meezit. De maaltijden momenten van genieten. Gezond en gezamenlijk


  • Geen beter startpunt voor een coaching of consultatie dan de vrijplaats. Mensen met loopbaanvragen, leiderschaps-kwesties of organisatievraagstukken zijn van harte welkom thuis. Voor een kop koffie, een babbel en een wandeling in het Haspengouws-Kempens landschap. Alleen of met een vriend of collega.


  • We houden van kleine groepen, zodat we met z'n allen volop kansen krijgen om in gezelschap thuis te komen en ons verbonden te voelen met elkaar. Onze vrijplaats-groepen zijn nooit groter dan acht deelnemers.


  • We zorgen bij elke groepsontmoeting voor een deugddoende maaltijd. Met producten uit eigen tuin of van bij producenten in de buurt. Bereid op een vuur van hout dat traag groeide op eigen domein.


  • Onze eenvoudige en gezellige workshopruimte is ingericht in de vroegere stallingen. Met een warme kachel voor winterse momenten. Geen Airco, wel veel buitenlucht. Buiten en in het woonhuis vinden gasten plekjes voor stilte en gesprek.


  • Gelegen in landbouwgebied, vertrekken van bij ons tal van wandelkansen voor lange en korte wandelingen. Langs velden, natuurgebieden, water en verscholen getuigen van een rijk Haspengouws verleden. In de cadans van het stappen zakt de wijsheid dieper.

Kom eens af. Voor een ontmoeting, een goed gesprek met ons of met jouw kleine groep. Contacteer ons.

Zinspeling

Website en tekst door Griet.
Fotografie van Rudi Kumpen, Arno en Griet.
Izanne De Waal tekende.

Meer weten?