Vertellingen

Vertellingen...

Griet leeft en werkt in het ritme van de seizoenen. Ze verdiept haar verbinding met plek en natuur doorheen dagelijkse wandelingen en stilzitten op bijzondere plekjes. Doorheen studie, literatuur en gesprekken probeert ze te verstaan wat dat toch is, die relatie tussen mens en natuur. Wat ze ontdekt, deelt ze graag met jou.   


Zinspelen op VERHALEN | Marcus Aurelius, de contemplatieve Romeinse Keizer, schreef in zijn 'Meditaties' dat het niet de dood is die mensen zouden moeten vrezen, maar dat ze integendeel beter bang zijn dat ze nooit beginnen te leven. Maar wat betekent dat dan, dat 'beginnen te leven'? Wanneer voelen we werkelijk dat we leven?

Zachte taal

09-10-2020

Zinspelen op TAAL | Geitenwollensokkerigheid, zeggen ze wanneer we het in de wereld van werk en organiseren hebben over de liefde. Over ziel en bezieling. Over betekenis onder de data. Over verhalen die niet straight-forward zijn. Over de wens achter de klacht. Over mededogen, verbinding en relaties. Over resultaten die niet meetbaar maar enkel...

Verdiep je relatie met plek en natuur


Een vraag richt aandacht. Aandacht schept je werkelijkheid. Proef, overweeg, beleef de vraag.

Een groeiende verzameling bronnen die prikkelen tot anders kijken, denken, ervaren.

Samen met jou scheppen we betoverende vrijplaatsen waar we onszelf, elkaar, plek en natuur tot leven vertellen.

Zinspeling

Website en tekst door Griet.
Fotografie van Rudi Kumpen, Arno en Griet.
Izanne De Waal tekende.

Meer weten?